Özel Esenyurt MBA Okulları öğrencileriyle üniversite gezisi

Özel Esenyurt MBA Okulları öğrencileriyle üniversite gezisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından düzenlenen üniversite gezisi etkinliğinde Özel Esenyurt MBA Okulları öğrencileriyle bir araya gelindi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından düzenlenen üniversite gezisi etkinliğinde  Özel Esenyurt MBA Okulları öğrencileriyle  bir araya gelindi. İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde organize edilen, rehber öğretmen ve öğrencilerin dinleyici olarak katıldığı etkinlik, İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Burçak Çağlar tarafından gerçekleştirilen ‘Üniversite Tanıtım Semineri’ ile başladı.
İstanbul Gelişim Üniversitesini ayrıcalıklı kılan ABET, AQAS, AHPGS gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve uluslararasılaşma stratejisindeki önemi üzerinde duruldu. İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin öğrencilere eğitim öğretim konusunda öğrencilere nasıl destek sağladığı ve hangi ihtiyaçlarına karşılık verdiği, gelişimlerine nasıl katkıda bulunduğu ilgili önemli bilgiler aktardı. Gastronomi Bölüm Tanıtımı'nda İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Görevlisi Didar Yanar konuşmacı olarak yer aldı.
Öğretim Görevlisi Didar Yanar Gastronomi Bölümü'nün ders içerikleri ve bölümden mezun olduktan sonra çalışma alanları noktasında bilgi verdi. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bölüm Tanıtımı'nda İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Haydar Kepenkçi konuşmacı olarak yer aldı. Dr.Öğr. Üyesi Haydar Kepenkçi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nin akademik kadrosu, ders içerikleri, staj ve erasmus olanakları hakkında bilgi verdi. 68 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Burçak Çağlar’ın soruları yanıtlamasıyla sona erdi.