Özel Eyüp Kavram Anadolu Lisesi, İGÜ uçak laboratuvarlarını ziyaret etti

Özel Eyüp Kavram Anadolu Lisesi, İGÜ uçak laboratuvarlarını ziyaret etti

Özel Eyüp Kavram Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde üniversite gezisi gerçekleştirildi.

Gezide öğrencilere İstanbul Gelişim Üniversitesi Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanları Müberra Bayçöl ve Merve Biçici eşlik etti. Gelişim Tower Yerleşkesi’nde bulunan merkez kütüphane, cep sineması ve Winter Garden’ı gezen öğrencilere Biçici ve Bayçöl üniversite hakkında bilgi verdi. Öğrenciler Winter Garden’ da serbest zaman geçirdi. Biçici ve Bayçöl öğrencilere Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda bulunan spor salonlarını gezdirirken, uygulama dersi olan üniversite öğrencileri tarafından lise öğrencilerine bölümler hakkında ve uygulama dersleri hakkında bilgi verildi.

Öğrenciler eğitim danışmanları eşliğinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nu da ziyaret etti. Havacılık bölümleri hakkında bilgi vermek ve uçak laboratuvarlarını öğrencilere tanıtmak için İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Görevlisi İlhan İncedere gruba eşlik etti. Öğrenciler uçak laboratuvarlarını gezdikten sonra memnuniyetlerini ileterek üniversiteden ayrıldı.