Özel Güneşli Final Özel Öğretim Kursu Öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde !

Özel Güneşli Final Özel Öğretim Kursu öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower Yerleşkesi’nde deneme sınavı uygulaması gerçekleştirdiler.

Öğrenciler COVİD-19 pandemi şartlarına ve gerçek sınav formatına uygun olarak, HES kodu kontrolleri yapıldıktan sonra sınıflara alındılar. Sınav öncesinde öğrencilerin sınav kaygılarını azaltmak ve motivasyonlarını artırarak rahatlamalarını sağlamak adına ikramlar servis edildi.  Öğrenciler sınav sürecinde gerçek sınavda uygulanan kuralların hepsinin prova edilmesi adına oldukça verimli bir uygulamaya katıldılar.

Deneme sınavı sürecinde öğrencilerin sınav ciddiyeti ve kaygısını yaşadıkları öğretmenler tarafından gözlemlendi. Deneme sonrasında öğrenciler üniversite içerisinde atmosferi tatmaları ve heyecanı yaşamaları için yeniden ikram servisi yapıldıktan sonra 10-15 dk serbest zaman geçirmeleri sağlandı. Öğrenciler ve kurum yöneticileri deneme sınavı uygulamasından sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından planlanan servislere binerek kurumlarına döndüler öğretmenler ve kurum yöneticileri programdan memnun olduklarını paylaştılar.