Özel İvme Özel Öğretim Kursu'na Sınav Sistemi ve Stratejileri Semineri

Özel İvme Özel Öğretim Kursu'na Sınav Sistemi ve Stratejileri Semineri

Özel İvme Özel Öğretim Kursu’nda Nesli Bilecen tarafından dört seans 12. sınıf ve mezun öğrencilere yüz yüze “YKS Sistemi ve Stratejileri” semineri verildi.

120 ye yakın öğrencinin katıldığı seminerde YKS sisteminin ince noktalarına değinen Bilecen TYT sınavında kendinizi her alandan sorulara hazırlamalısınız. Yaptığınız her soru sizi hedefinize yaklaştıracaktır. Sayısal puan türünden tercih etmek isteyen öğrencileri belki de kurtaracak sosyal bilimler soruları olacak diyerek stratejik olasılıklardan bahsetti.

Öğrencilerin 200 puanın kullanımı üzerine ve yaşadıkları çalışma sistemi sıkıntıları üzerine sordukları soruları da cevaplayan Nesli Bilecen, çalışma düzeninde dikkat edilmesi gereken yöntemler ve zaman yönetiminin öneminden de bahsetti. Barajlardan ve puan hesaplamaları üzerinde de sınav sonuç örnekleri üzerinden ilerleyen seminer bireysel sorularla son buldu.