Özel Kâğıthane Temel Bilimler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İGÜ'de!

Özel Kâğıthane Temel Bilimler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İGÜ'de!

Özel Kâğıthane Temel Bilimler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret ederek üniversite imkânlarını yakından tanıma fırsatı buldu.

Sağlık lisesi öğrencileri üniversitenin sağlık laboratuvarlarını gezerek bölüm akademisyenlerinden kullanılan cihazlar ve işlenen dersler ile ilgili detaylı bilgi aldılar. Merkez Kütüphane, Cep Sineması, Winter Garden gibi sosyal alanlarda da vakit geçiren öğrenciler, üniversitenin imkânlarından memnun kaldıklarını belirterek eğlenceli vakit geçirdiler.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü tanıtım uzmanları rehberliğinde üniversiteyi gezen öğrenciler, İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni neden tercih etmeleri gerektiği ile ilgili merak ettikleri sorulara cevap aldılar. Kesintisiz Burs, Ücretsiz Çift Anadal ve Yandal fırsatı, DGS kursu, Erasmus+ ve dil teşvik imkânlarının yanında akredite edilen bölümlerle de ilgili öğrencilere detaylı bilgi verildi.