Özel Mürüvvet Evyap Kolejinde Kariyer Planlama Semineri Gerçekleştirildi

Özel Mürüvvet Evyap Kolejinde Kariyer Planlama Semineri Gerçekleştirildi

Özel Mürüvvet Evyap Anadolu ve Fen Lisesinin ev sahipliğinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik Kariyer Planlama ve Üniversite Tanıtım semineri gerçekleştirildi.

Uzm. Psikolojik Danışman Burhan Babat ve Psikolojik Danışman Recep Bozan tarafından öğrencilere "Kariyer Planlama" semineri yapılırken aynı zamanda öğrencilerin kariyerleri hakkında sağlıklı ve daha doğru kararlar vermesi adına verimli bir çalışma yapıldı. Uygulamalı bir şekilde gerçekleştirilen seminer, zamanda yolculuk yapılması ile devam edilmesiyle öğrenciler artık geleceğini soyuttan daha çok somuta indirgeme şansını yakaladılar. Yapılan bu uygulamalı seminerden oldukça memnun kaldıklarını dile getiren öğrenciler artık kariyerlerini daha doğru ve daha sağlıklı planlamasında yol gösterici bir çalışma oldu.

180 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer, Uzm. Psikolojik Danışman Burhan Babat ve Psikolojik Danışman Recep Bozan’ın soruları yanıtlamasının ardından seminer sona erdi.