Özel Sefaköy Hazar Kolejinin, İGÜ ile Sınav Deneyimi

Özel Sefaköy Hazar Kolejinin, İGÜ ile Sınav Deneyimi

Özel Sefaköy Hazar Koleji öğrencileri, İGÜ ile gerçek sınav deneyimi yaşadı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, tüm il ve ilçelerdeki öğrencilerin sınav başarısını artırmak amacıyla öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Özel Sefaköy Hazar Koleji değerli öğretmenlerinin ve öğrencilerinin talepleri doğrultusunda İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde öğrencilere YKS kapsamında kurallara uygun olacak şekilde TYT deneme sınavı uygulandı.

Üniversitede uygulanan deneme sınavı, öğrencilerin gerçek sınav hakkında deneyim kazanmalarına ve sınav kaygılarını azaltmalarına oldukça yarar sağladı. Öğrencilerin sınav bitiminde birbirleriyle soruları değerlendirmeleri, sohbet etmeleri ve sınav stresinden uzaklaşmaları için üniversitemiz tarafından sunulan ikramlıklarla beraber serbest zaman geçirmeleri sağlandı.

Üniversitenin tüm imkânlarından oldukça memnun kalan değerli öğretmen ve öğrencilerimiz teşekkürlerini ileterek okulumuzdan ayrıldılar.