Pandemi Sürecinde Motivasyon ve Başarı

Pandemi Sürecinde Motivasyon ve Başarı

Asal Koleji öğrencilerine yönelik düzenlenen “Pandemi Sürecinde Motivasyon ve Başarı” konulu seminer, İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Hatice Nur Derya tarafından gerçekleştirildi.

Seminerde öğrencilerin ev içerisinde ders çalışma pratiklerini düzenlemek üzerinde duruldu. Öğrencilere hedef ve planlamanın ders çalışmadaki başarıya olan katkısını anlatan Hatice Nur Derya, “Ev içerisinde de olsa bir çalışma düzenine sahip olmak hedefe uygun çalışma demektir. Süre tutularak, eksikleri fark ederek çalışmak bu dönemde deneme çözümlerinde netleri arttırmak için bir araç olacaktır.” dedi.

Öğrencilere düzenli uyku ve beslenmenin ders çalışmak için istedikleri motivasyonu sağlayacağını söyleyen Derya, gün içinde yapacakları egzersizler ile kendilerini ders çalışmaya hazırlayabileceklerini belirtti. Öğrencilerin soru ve önerilerini de dinleyen Hatice Nur Derya, teşekkürlerini ileterek seminerini sona erdirdi.