Pandemi Sürecinde Nasıl Ders Çalışılmalı?

Pandemi Sürecinde Nasıl Ders Çalışılmalı?

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Bayrampaşa Temel Bilimleri Anadolu Lisesi öğrencilerine seminer düzenlendi.

Bayrampaşa Temel Bilimler Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik üniversitemizin Rehberlik Uzmanı Yasin Tarhan tarafından “Pandemi Mücadelesinde YKS Başarısına Uzanan Yol” konulu online seminer düzenlendi. Düzenlenen bu seminerde öğrencilere pandemi döneminde nasıl ders çalışacakları, verimli ders çalışma teknikleri gibi konularda bilgiler aktarıldı.

Öğrencilerin ders çalışırken vakitlerinin boşa harcanmasına neden olan, ders çalışmalarını engelleyen durumlar aktarılırken öğrenciler Tarhan’a öğrenciler gelen sorular:

“-Sınavı yapabilme inancım kalmadı. Ne yapabilirim?
-Yetenek sınavına nasıl hazırlanabilirim?
-Pandemi döneminde sınavda tüm konuların soru çıkma olasılığı nedir?” şeklindeydi.
  Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak seminerini sonlandıran Tarhan’a Bayrampaşa Temel Bilimler Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri teşekkürlerini iletti.