Pandemi Sürecini Avantaja Çevirin

Pandemi Sürecini Avantaja Çevirin

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından pandemi sürecinde ders çalışma konusunda zorluklar yaşayan öğrenciler için seminer gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Suece Bağırkan tarafından Konya Ereğli Özel Simya Okulları öğrencilerine “Pandemi Mücadelesinde YKS Başarısına Uzanan Yol” konulu seminerini gerçekleştirdi.

Rehberlik Uzmanı Suece Bağırkan öğrencilere bütün dünyanın etkilendiği zorlu pandemi sürecinde yalnız olmadıkları hatırlatıp, dezavantaj gibi görünen birçok şeyin nasıl avantaja çevirilebileceği hakkında bilgiler verdi. Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile ilgili önemli bilgiler aktaran Suece Bağırkan ardından öğrencilere etkili ve verimli ders çalışma hakkında da ayrıntılı tavsiyeler verdi. Bu süreçte yüksek kaygı yaşayanlar için hem bilişsel hem de bedensel uygulamalar ile ilgili yönlendirmeler yaptıktan sonra öğrencilerin sorularını tek tek cevapladı. Bağırkan, meslek bilgisi, hedef belirleme ve test çözmede yaşanan zorluklar üzerine gelen soruları ayrıntılı bir şekilde yanıtlayarak seminerini sonlandırdı.