Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine “Test Çözme Teknikleri ve Verimli Ders Çalışma” Semineri Verildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencilerine “ Test Çözme Teknikleri ve Verimli Ders Çalışma” konulu seminer verildi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı (Uzman Psikolog) Berna Yıldızhan tarafından verilen seminerde lise öğrencilerinin kendisine uygun test çözme stratejisi belirleyebilmesi için sınav sistemini iyi tanıması gerektiği anlatılarak verimli ders çalışmada doğru bilinen yanlışlardan bahsedildi.

Psikoloji programlarına ilgi duyan aday öğrenciler için bölüm hakkında bilgi veren Berna Yıldızhan, program sonrası yüksek lisans düşünen öğrencilerin sorularını cevapladı, izlemeleri gereken yollar hakkında açıklamalarda bulundu. Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Come To Gelişim gibi üniversiteyi öne çıkaran imkânların anlatılması ile seminer devam etti. Lise dördüncü sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik, Berna Yıldızhan’ın soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.