Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürleri ile Toplantı Gerçekleştirildi

Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürleri ile Toplantı Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Rehberlik Araştırma Merkezi müdürleri kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Avcılar Rehberlik Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirilen on iki ilçe Rehberlik ve Araştırma Merkezi müdürlerinin katıldığı toplantı öncesinde misafirlere kahvaltı ikramında bulunuldu. Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlerinin “eğitimde sürdürebilirlik” esaslı yeni projeleri yeni teknolojilerle daha iyiye götürebilmek için görüştüğü toplantı yaklaşık üç saat sürdü.

Toplantı sonrasında İstanbul Gelişim Üniversitesi Eğitim Danışmanları Emre Kalfa ve Emin Tikdağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi müdürlerinin sorularını yanıtladı ve üniversitenin çalışma materyallerinden takdim ettiler. Katılımcılar gerçekleştiren etkinlikte etkinlik organizasyonunu yürüten Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Feyzullah Tulum’a ve etkinliğe desteklerini sunan İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne teşekkürlerini sundular.