Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi Öğrencileri İle Kariyer Günü ve Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Tanıtımı

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Samiha Anadolu Lisesi tüm öğrencileri ve çevre okulların öğrencileri ile kariyer günü etkinliği kapsamında Üniversite Tanıtım ve Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Tanıtımı için bir araya gelindi.

Samiha Anadolu Lisesinde organize edilen, rehber öğretmenler, branş öğretmenler ve öğrencilerin katılımları ile İstanbul Gelişim Üniversitesini farklılaştıran noktalar üzerinde duruldu. Aday öğrencilerin kariyer yolcuğundaki hedeflerine katkıda bulunarak, Üniversite de bölüm seçimleri ve sonrasında ki iş hayatlarına yön vermek adına bilgi verildi. Etkinlikte Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Burçak Çağlar ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzman Yardımcısı Berna Yıldızhan tarafından Akreditasyon Programları,  Laboratuvarlar, Çift Ana dal ve Yan dal Programları, Come to Gelişim, THE, SHİMAGO, Erasmus İmkânları, Öğrenci Kulüpleri, Staj Programları İstanbul Gelişim Üniversitesi hakkında bilgilendirme yapıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Araştırma Görevlisi Mehmet Ali Barışkan ‘ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte Yazılım Mühendisliği nedir?, Bölümün iş imkanları, ders içerikleri ve Bilgisayar Mühendisliği  ile arasındaki farklar üzerinde durup mesleki ve bilgi deneyimlerinin aktarıldığı seminer de  öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandırdı. 200 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen kariyer günü ve bilgisayar mühendisliği bölüm tanıtımı etkinliğinde Halkla İlişkiler Tanıtım Uzmanı Burçak Çağlar ve Halkla İlişkiler Tanıtım Uzman Yardımcısı Berna Yıldızhan tarafından aday öğrencilerin soruları yanıtlanıp beklentileri karşılanmaya çalışıldıktan sonra etkinlik sona ermiştir.