Seminerin ardından üniversite kampüsünü gezdiler

Seminerin ardından üniversite kampüsünü gezdiler

Esenyurt Boğaziçi Anadolu Lisesi öğrencilerine İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanları K. Neslihan Koç ve N. Emin Tikdağ tarafından “Tanıtım Semineri” gerçekleştirildi.

Seminerde üniversitenin kesintisiz burs imkânlarından, ücretsiz DGS kursundan, belirli şartlar sağlandığı takdirde ücretsiz Çift Anadal ve Yandal programlarından bahsedildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin akreditasyonlarının ve yurt dışı olanaklarının da yer verildiği seminer sonrasında öğrenciler üniversite kampüsünü gezdiler.

Yabancı uyruklu öğrencilerin de bulunduğu Esenyurt Boğaziçi Anadolu Lisesi'ne İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Ofis Öğrenci danışmanlarından Alkan Kotro da Yabancı Uyruklu Öğrenciler Sınavı’na dair bilgi aktarmasının yanı sıra öğrenciler için nasıl bir yol haritası izlediğini aktardı.

Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu, İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Havacılık Bölümü laboratuvarları gezdirilerek, bölüm akademisyenleri tarafından öğrenciler aydınlatıldı.