Silivri Final Anadolu Lisesi Öğrencilerine Motivasyon ve Verimli Ders Çalışma Yöntemleri Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Silivri Final Anadolu Lisesi öğrencilerine “ Motivasyon ve Verimli Ders Çalışma” konulu seminer verildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım birimine bağlı olarak çalışan Psikolog Berfin Özcan tarafından verilen seminer Silivri Final Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.Verimli ders çalışma teknikleri arasında hedef belirleme adımının önemini vurgulayan Berfin Özcan, gönüllü öğrencileri sahneye davet ederek 5 sene ve 10 sene sonraki hayatlarını tasvir etmelerini rica etti.
Renkli anların yaşanmasına olanak sağlayan role playing çalışması heyecanla hayallerini paylaşmak isteyen öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Akreditasyon Programları, son teknoloji ile donatılmış uygulama alanları, ücretsiz çift anadal ve yandal programları, Come to Gelişim gibi üniversitemizi öne çıkaran imkânların anlatılması ile seminer sonlandırıldı. Halkla ilişkiler Tanıtım Uzmanı(Psikolog) Berfin Özcan’ın soruları yanıtlamasının ardından etkinlik sona erdi.