Sınavlara hazırlık sürecinde deneme sınavları eksiklerin tespitini sağlar

Sınavlara hazırlık sürecinde deneme sınavları eksiklerin tespitini sağlar

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Ümraniye Çarşı Oğuz Fen Bilimleri Özel Öğretim Kursu 12. sınıf öğrencilerine düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) deneme sınavına 90 öğrenci katılım sağladı.

Ara tatil etüt programı süresince edindikleri bilgilerin değerlendirildiği YKS deneme sınavına katılan öğrenciler, eksiklerini tespit etme ve kapasitelerini ölçme fırsatı buldular. Eşlik eden öğretmenler de hem öğrencilerinin bilgilerini ölçme hem de kendi performanslarını değerlendirme fırsatı buldu.  İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nde görev yapan Eğitim Danışmanı Müberra Bayçöl tarafından üniversitenin olanakları ve koşulları hakkında bilgi verildi. Kesintisiz burs, yabancı dil olanakları ve ücretsiz Dikey Geçiş Sınavı kursuna dikkat çeken Bayçöl, ‘’Özel üniversite olanakları öğrenciler için büyük bir fırsat’’ diye belirtti. Düzenlenen etkinlikten memnun kalan öğrenciler keyifli bir şekilde okuldan ayrıldılar.