Şişli Özel Çapa Fen Bilimleri Kursu’na İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Deneme Sınavı Deneyimi

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Şişli Özel Çapa Fen Bilimleri Kurs öğrencilerinin katılımıyla deneme sınavı gerçekleştirildi.

Öğrencilerin sınav esnasındaki duygularını dengeleyebilmeyi öğrenmeleri amacıyla, üniversite ortamında yapılan denemenin ardından Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanı Öznur Aydoğdu tarafından “İGÜ Tanıtım Semineri” verildi.

Times Higher Education tarafından kaliteli eğitimde Türkiye’de birinci seçilen İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin imkân ve fırsatlarının anlatıldığı seminerin ardından aday öğrencilerin üniversite hakkında merak ettikleri sorular cevaplandı.