Siyavuşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle İGÜ’de

Siyavuşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle İGÜ’de

Siyavuşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Pazarlama ve Perakende bölümlerinden öğrencilerin katılımıyla kampüs gezisi gerçekleştirildi.

Planlanan kampüs gezisi programında öğrencilerin doğru mesleği seçmeleri ve sevdikleri işleri yapmalarının önemini vurgulamak adına İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Elif Aluç Gülşen tarafından “Kariyer Planlama” semineri yapıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde tenis kortlarını gezen öğrencilerin İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdülkadir Gayretli karşılaşmasıyla, üniversite ile ilgili merak ettiklerini Gayretli’den öğrenme fırsatı yakaladılar.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu havacılık laboratuvarlarını, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri bünyesindeki laboratuvarları, Gelişim Tower ve cep sinemaları gezen öğrenciler, memnun bir şekilde uğurlandı.

Siyavuşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi