TOKİ Ali Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle İGÜ’de Moda Tasarımı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı bölümü kapılarını TOKİ Ali Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine açtı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Seramik Atölyesi'nde organize edilen, psikolojik danışmanların ve aday öğrencilerin katıldığı uygulamalı demo ders Öğretim Görevlisi Tarık Babayiğit tarafından yapılan karşılama konuşmasıyla başladı.
Öğrencilere bölüm hakkında bilgiler aktaran Babayiğit, uygulamalı olarak Moda Tasarımıyla ilgili öğrencilerle birlikte çalışmalar gerçekleştirdi. Demo ders kapsamında laboratuvar gezisi parçalarının tanıtımı yapılırken kullanılan teknikler gösterildi.