Ümraniye Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nden, İGÜ'ye Davet

Ümraniye Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nden, İGÜ'ye Davet

Bir dünya üniversitesi olma hedefiyle kurulan İstanbul Gelişim Üniversitesi, tüm il ve ilçelerdeki öğrencilere ulaşabilmek amacıyla hareket etmeye devam ediyor.

Bir dünya üniversitesi olma hedefiyle kurulan İstanbul Gelişim Üniversitesi, tüm il ve ilçelerdeki öğrencilere ulaşabilmek amacıyla etkinliklerine devam ediyor.
Ümraniye Rehberlik ve Araştırma merkezinin “Sene Başı Rehber Öğretmen Toplantısı” 28 Eylül 2022 tarihinde Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip lisesinde gerçekleşti. Gelişim Üniversitesi ve Ümraniye Rehberlik Araştırma Merkezi iş birliği ile organize edilen toplantı İstanbul Gelişim Üniversitesi Tanıtım Videosu ile başlayarak Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Come To Gelişim, Benim Bir Fikrim Var! Projesi, THE, SHİMAGO ve TSE gibi imkânların anlatılması ile devam etti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Akademisyenlerinden Dr. Alişan Burak Yaşar Ümraniye Rehberlik ve Araştırma Merkezine bağlı çalışan rehber öğretmenlere “Zor Zamanlarda Ruhsal Dayanaklılık” konulu semineri verdi. Seminer oldukça dikkat çekici, aydınlatıcı ve bilgilendiriciydi. Ümraniye Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Erkan Kerem Gözen memnuniyetlerini ifade ederek İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.