Ümraniye Yüksek Limit Kurs Öğrencilerine “Motivasyon” Semineri

Ümraniye Yüksek Limit Kurs Öğrencilerine “Motivasyon” Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Ümraniye Yüksek Limit Kurs öğrencilerine “Motivasyon” konulu seminer verildi.

Ümraniye Yüksek Limit Kurs seminer salonunda organize edilen etkinlik, İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Elif Ünal tarafından gerçekleştirilen “Üniversite Tanıtım Semineri” ile başladı.

İstanbul Gelişim Üniversitesini ayrıcalıklı kılan ABET, AQAS, AHPGS ve PEARSON gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve uluslararasılaşma stratejisindeki önemi üzerinde duruldu. 65 bölüm ile Türkiye’nin en çok akreditasyona sahip üniversitesi olduğunu vurgulayan Elif Ünal, tüm öğrencilerin gelişimine hizmet eden yurtdışı olanakları, burs imkânları, yabancı dil geliştirmeye yönelik sunulan ayrıcalıklar ve ücretsiz çift ana dal yapabilme fırsatı ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

“Motivasyon” konulu seminerde İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Birimine bağlı olarak görev alan Uzman Psikolojik Danışman Elif Ünal konuşmacı olarak yer aldı. Seminerde, Motivasyon kelimesinin somutlaştırılması, motivasyonu azaltan ve artıran maddeler üzerinde durularak öğrencilerin sınav motivasyonları desteklendi.

Ümraniye Yüksek Limit Kurs öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen seminer İstanbul Gelişim Üniversitesine ve seminere dair soruların yanıtlamasının ardından sona erdi.