Üniversite ortamında ders işlediler

Üniversite ortamında ders işlediler

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bağcılar Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi'nin 12. sınıf öğrencilerini ağırladı.

Öğrencilerin üniversiteyi tanımaları aynı zamanda merak ettikleri soruları sorabilmeleri için program başlamadan önce öğrencilere üniversite tanıtım semineri yapıldı. Öğrencilerin merak ettiği ve sormak istediği sorular bu sayede cevap buldu.

Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi öğrencileri İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nin amfilerinde 8 farklı kurs sınıfına ayrılarak temel dersleri kendi öğretmenlerinden dinledi. Öğrencilerin kendi okullarındaymış gibi üniversite havasını da soluduğu programda ders aralarında keyifli anların oluşmasına neden oldu. Derslerin bitiminde üniversitenin merkez kütüphanesi, cep sinemaları ve kafeteryalarını gezen öğrenciler memnuniyetlerini dile getirdiler.

Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi