Üniversitede dersler nasıl işleniyor?

Üniversitede dersler nasıl işleniyor?

İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak Küçükköy İmam Hatip Lisesi öğrencilerine, üniversiteyi gezdirmek ve bilgi vermek için kampüste ağırlandı. Gelen öğrenciler öncelikle İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower Yerleşkesi’ndeki imkanlar hakkında bilgi edindiler sonrasında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda bulunan spor salonlarını gezdiler.

Üniversitenin sınıflarında, amfilerinde derse katılma imkanı bulan öğrenciler; üniversitede nasıl ders işlediğini görerek bilgi sahibi oldular. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin de gezi programına dahil edildiği gezide, bu fakültede bulunan bölümleri gezen lise öğrencileri sayısal bölümlerin bulunduğu laboratuvarları inceleyerek, bu bölümde görevli olan akademisyenlerden derslerin nasıl işlendiği ve uygulandığı konusunda bilgi alarak geziyi tamamladılar.

Küçükköy İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin üniversitede işlenen dersler hakkında bilgi aldığı gezide, öğrenciler mutlu bir şekilde uğurlandı.