Üniversitede keyifli vakit geçirdiler

Üniversitede keyifli vakit geçirdiler

Eyüp Şafak Anadolu Lisesi üniversitedeki bölümleri tanımaları ve üniversite imkânları hakkında bilgi almaları amacı ile İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyarete geldi.

11. ve 12. sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı gezide, öğrenciler Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanı Fatih Tiryaki tarafından, üniversitenin akademik ve sosyal yaşamı hakkında bilgilendirildiler. Bölümler ve bölümlerin bulunduğu fakülteler, akreditasyonu olan bölümler, yabancı dil olanakları, Erasmus+ imkânları ve burslar hakkında detaylı bilgi alan öğrenciler spor salonları, cep sineması ve merkez kütüphaneyi gezerek sonrasında İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower Yerleşkesi’nde bulunan Winter Garden’da keyifli bir şekilde vakit geçirerek üniversiteden ayrıldılar.