Ünsal Kurs Merkezi Öğrencilerine Psikoloji Bölümü Tanıtım Semineri ve Üniversite Gezisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Ünsal Kurs Merkezi öğrencilerine ilgi duymuş oldukları psikoloji bölümü hakkında İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mehran ROSTAMZADEH tarafından bilgi verildi.

Ünsal Kurs Merkezi ev sahipliğinde İstanbul Gelişim Üniversitesinin katılım gösterdiği kurs merkezinin rehber öğretmenler ve öğrencilerin dinleyici olarak bulunduğu seminer, İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Şeyda Karakuş tarafından gerçekleştirildi.

Sınava sayılı günler kaldığını, öğrenciler açısından en önemli ve kazandıran sürecin sonlar olduğunu hatırlatan Şeyda Karakuş, Haznedar Kurs Merkezi öğrencilerine “Üniversite Tanıtım” semineri verdi. İstanbul Gelişim Üniversitesinde organize edilen, rehber öğretmenler ve öğrencilerin dinleyici olarak katıldığı seminer, Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Ana Dal ve Yan Dal Programları, Come To Gelişim, Benim Bir Fikrim Var! Projesi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Diş Hastanesi ve ADEE üyeliği gibi üniversitemizi öne çıkaran imkânların anlatılması ile devam etti. Come To Gelişim Uzmanı Seda Dağlı tarafından sunulan Come To Gelişim burs imkânları Ünsal Kurs Merkezi öğrencilerinin dikkatini çekti.

29 öğrencinin katılımıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi laboratuvarların tanıtımı gerçekleştirdi. Etkinlik Gelişim Üniversitesinde öğrencilerin ilgi duydukları bölümlerin gezileri ile sonlandırıldı.