Üsküdar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Motivasyon Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Üsküdar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencilerine ‘Motivasyon ‘ semineri verildi.

Üsküdar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde organize edilen rehber öğretmen ve öğrencilerin dinleyici olarak katıldığı seminerde İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Burçak Çağlar konuşmacı olarak yer aldı. Sınav sürecindeki olan aday öğrenciler açısından çok önemli bir konu olduğunu vurgulan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Burçak Çağlar seminer de motivasyon nedir ve motivasyonun önündeki engellerden başlayıp, motivasyonumuzu nasıl artırabiliriz?, aile, çevre ve arkadaş gruplarında nelere dikkat edip, motivasyon için ne yapıp ya da neler yapmamalıyız noktaları üzerinde durulmuştur.

Ayrıca Halkla İlişkiler ve Tanıtımı Uzmanı Burçak Çağlar tarafından İstanbul Gelişim Üniversitesi farklı kılan akreditasyon programları, laboratuvarlar, çift ana dal ve yan dal programları, Come to Gelişim, THE, SCImago hakkında bilgi verildi. 120 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Burçak Çağlar’ın soruları yanıtlaması ile sona ermiştir.