Vizyon Koleji’nden İgü’ye Kariyer Günleri Daveti

Vizyon Koleji’nden İgü’ye Kariyer Günleri Daveti

Kariyer Günleri Kapsamında Yazılım Mühendisliği bölüm tanıtım semineri düzenlendi ve geleceğin yazılımcıları tarafından gelen sorular yanıtlandı. Üniversite tanıtım alanı içerisinde oluşturulan bölümde aktarılan İstanbul Gelişim Üniversitesi imkan ve fırsatları, öğrencilerin tarafından ilgi ile karşılandı.

Her gün, bir önceki günden daha  ileride olma hedefiyle hareket eden İstanbul Gelişim Üniversitesi, zaman ve mekân fark etmeksizin aday öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Vizyon Koleji rehberlik servisi tarafından organize edilen Kariyer Günleri etkinliğine davet alan İstanbul Gelişim Üniversitesi; bünyesinde görev alan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanları aracılığıyla Beylikdüzü Vizyon Koleji Kampüsü’nde gerçekleştirilen Kariyer Günleri etkinliğine katıldı. Etkinlik kapsamında, İstanbul Gelişim Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümü Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gönen tarafından bölüm tanıtım semineri verilerek geleceğin yazılımcıları tarafından gelen sorular yanıtlandı. Üniversite tanıtım alanı içerisinde oluşturulan bölümde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü uzmanları, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Aday öğrenciler, İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından sunulan imkânlara büyük ilgi gösterirken; Come to Gelişim burs programı ve akredite edilen bölümler hakkında öğrencilere detaylı bilgi verildi.