Yenibosna Anadolu İmam Hatip Lisesi İGÜ’deydi

Yenibosna Anadolu İmam Hatip Lisesi İGÜ’deydi

İstanbul Bahçelievler’de bulunan Yenibosna Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin 2020’de karşılaşacakları YKS semineri ile güne başladılar.

Rehberlik Uzmanı Pelin Karahancı tarafından sınav sistemi ile bilgi alan öğrenciler merak ettikleri soruların cevaplarını buldu. Sınava hazırlık sürecinden tercih ve yerleştirme döneminin sonuna kadar olan sürece değinen Pelin Karahancı, öğrencilerin soruları çözerken kullanabileceği tüyoları da vermeyi ihmal etmedi. Seminer sonrasında İGÜ Tower’da bulunan BESYO, Merkez Kütüphane, Winter Garden ve amfileri gezen öğrenciler daha sonrasında Gelişim Airlines’a ait uçak kabinini gezme fırsatı buldu. Burada akademisyenler tarafından havacılık sektörü hakkında bilgilendirilen öğrenciler sağlık bölümlerine doğru yola çıktı.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu’nda bulunan Hemşirelik, Fizyoterapi, Odyoloji ve Ergoterapi laboratuvarlarını gezen öğrenciler Radyo ve Televizyon stüdyosunu da görerek gezilerini noktaladılar.

Yenibosna Anadolu İmam Hatip Lisesi