YKS’de başarı antrenmanla sağlanır!

YKS’de başarı antrenmanla sağlanır!

YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) yaklaşırken sınava hazırlanan öğrenciler daha çok deneme sınavı çözmeye başladı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Esenler Final Özel Öğretim Kursu 12. sınıf öğrencilerini ağırladı. Kurs öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde TYT (Temel Yeterlilik Testi) deneme sınavı oturumunu gerçekleştirdi. 135 dakikalık deneme sınavı oturumunun ardından öğrencilere İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin ücretsiz çift ana dal imkânı, ücretsiz DGS (Dikey Geçiş Sınavı) kurs imkânı, winter school, akreditasyon skoru, yabancı dil teşviki, burslar ve bölümleri ile ilgili bilgi verildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin sunduğu imkânların yanı sıra öğrencilere deneme sınavlarının YKS’de başarılı olmak için gerçekleştirilen bir antrenman olduğu ve bu antrenmanların sayısı arttıkça başarının da doğrudan artacağı ile ilgili bilgi verildi. Öğrencilerin soruları yanıtlandıktan sonra Esenler Final Özel Öğretim Kursu öğretmenleri İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne teşekkürlerini sundu.