Özel Güneşli Sınav Kurs Merkezi öğrencilerine "Stresle Baş Etme Yöntemleri Semineri"

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Özel Güneşli Sınav Kurs Merkezi öğrencilerine “Stresle Baş Etme Yöntemleri” konulu seminer verildi. Öğrencilerin üniversite sınavı başarıları üzerinde stresle baş etmenin önemi ve başarının anahtarlarından biri olduğu konuşularak stres kaynakları, fizyolojik, bilişsel ve davranışsal belirtileri ve stresle baş etme yöntemleri üzerinde duruldu.
Uzman Psikolog Berfin Özcan tarafından verilen seminer sonrasında öğrencilerin soruları cevaplandı. Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Come To Gelişim gibi üniversitemizi öne çıkaran imkânların anlatılmasıyla seminer sonlandırıldı.